Hos bea nu

Halloj igen!
Nu är man andfådd efter att ha cyklat till Bea och tatt sig upp för deras mördarbacke... Jag ligger i hennes säng och tänkte att jag kunde dela med mig av hur galna jag, Bea och Amanda L är! ;) Vi hade alldeles för lite att göra, så vi gick ner till älven och tog ett dopp.. Inte riktigt så farligt som Bea tyckte att det var.. Sen bestämde vi oss för att fara hit och lämna tillbaka Dessans cykel och hämta diverse saker till Bea som faktiskt kan vara bra att ha när man ska sova hos mig! Jag har konstaterat att det är riktigt slappt att bo hos Bea, för varje gång vi bestämmer att jag ska sova här, så är det bara att packa ner underkläder i den nästan fullt utrustade väskan och åka hit! Jag har till och med en tandborste som bor här permanent nu! ;) Det är ganska smart! I alla fall för att vara MIN idé!
Men nu tror jag minsann att vi ska fara hem till mig och sova där så småningom! Ha det bäst alla vänner! Puss! :)

måndagen 27 juli

Hejsan!
Idag har jag jobbat min första dag på Roknäsgården och ska vara där tre veckor framöver, jag kan bara säga att det var trevligt och lärorikt. Nu sitter jag på golvet i mitt rum med Bea bredvid mig :) Vi funderar på att gå ner till älven och ta ett dopp, men det känns inte så lockande.... Vi får se!
Nu orkar jag inte skriva nå mer, för det här blev ett så enormt långt inlägg, så jag har aldrig varit med om dess like!! Ooops, eller så....
Livet leker...
Liket lever...Puss och hej, kaviar !! :)


avslutar med en liten sommarbild
Upp