söndagen 25 oktober

Hej halloj!
Igår hade jag mitt barnkalas och det var underbart att träffa alla snygga tjejer samtidigt! :) Vi hade roligt och somnade till slut.. :P Rebecca är här i helgen och nu är jag och hon med Alle och Jocke. Tjejerna utklassade killarna i Alias tidigare. :)
Nu ska vi tydligen sjunga singstar. Ha det underbart bäst så syns vi! :)
det här är äkta kärlek! :D <3 i alla fall från min sida ;)

tisdagen 20 oktober

Idag är det tisdag och jag har flyttat min sånglektion från torsdag till idag efter skolan. Så direkt när jag slutar franskan (20 över 4) så ska jag kila iväg till Musikhögskolan och sjunga Get Here. Sen ska jag käka på stan och efter det ska jag på dans i Munksund.
Hoppas jag inte halkar ihjäl mig under dagen! :O Det vore inte roligt alls, när jag äntligen ska få träffa snyggRebecca på fredag! :D (saknar dig! <3 )
Ha det så bra och smsa! För jag har fått tillbaka min mobil från rep och älskar att smsa med den!
Jaja, nu ska jag ha gympa.
Puss och ciao! <3
(jag idag)

lördagen 17 oktober

GRATTIS JONNA!!! :)

Nu har jag, Malin, Bea och Jonna vaknat upp efter en vild natts sömn. Affischen på väggen är inte längre på väggen, men Malin och Bea ska försöka fixa till det. :) Jag har vaknat 2 gånger när jag låg på golvet mellan de två sängarna som vi sov på. Jag fick cp-ryck i min fot en av gångerna, så att då vaknade jag. Den andra gången vaknade jag som vanligt av ett slag i ansiktet. :P Avundsjuka?
Om en timme ungefär så kommer brodern min och hämtar mig så drar vi på Evas kalas. Sen blir det att lägga reklam och i afton ska Carola och Torvald äta hos oss.

Igår såg vi Ice Age 3 och den var riktigt rolig igår också. Malin och Jonna bröt nästan ihop emellanåt. Kul kul!! Linda var också här, men var tvungen att åka hem.
Nu vet jag inte vad jag ska skriva, så att jag ska sluta nu. Ha det så bra! Puss och hejdå! Trevlig helg! :)

Upp