torsdagen 24 september

Jag tänkte bjussa på lite bilder från min födelsedag! :)


Halsband och fotlänk i present av familjen.
Av Dessan och Bea fick jag högklackade skor, och när de hälsade på hemma hos mig så hade de gjort en tomtebloss-apelsin. Det är unikt, och det är underbart!! Älskar er tjejer!! :D <3Dessan, Bea, jag och Elin. Såååå underbara människor!! :D Puss!Filip och Henk. :)
Dessan, Hanna, Bea, jag och Elin. Bästa 'släktingarna' ever!Henk och jag! Tack för en härlig kväll :D Och presenten! ;) Jag diggar bilden (A)Dessan, I love you girl! You've got the power, the energy, love. I trust in you, and I hope you feel the same!
Tack för allt!! :D <3 Puss :*
Sweet 16 :)
Mina systrar *smile*
Amanda och Bea!
Dess, jag, Bea, Henk
Alle och Amanda

Den underbara sextetten ;)

Jag och Dessan gnussar, och jag vet att det verkligen ser ut som att jag flirtar med henne, men det gör jag inte! Öven fast hon är världens underbaraste Dessan! :D <3
Jag hade en jättehärligt sweet 16 dag och hoppas att mina gäster också hade det!
Avslutningsvis vill jag bara tacka världens bästa kompis för att hon finns!!

(Bilden är borttagen)

Anna Siri Beatrice Öhlund

Du är en underbar människa som betyder hjärta och smärta! Vi har gått igenom massor tillsammans, och jag hoppas att vi får fortsätta med det! Även om det innebär svåra stunder, vilket jag gissar att det gör, så vill jag inte för något i världen uppleva eller uthärda dem utan dig! Du är en sann vän!
Du vet, man brukar säga att man kan se vilka som är ens sanna vänner när man verkligen behöver dem, men med dig är det inte så! Du är lika underbar jämt! Eller, nää.. Du är helt fantastiskt otroligt ofattbart jävligt underbar jämt, men när jag behöver dig sådär extra mycket, så är du ÄNNU underbarare! (om nu det ordet finns...)

Vi har alltid våra glada skratt tillsammans! Jag undrar just hur mycket jag har gråtit med dig.. Både av glädje och av sorg. (Som kanske många vet så börjar nästan jämt gråta när jag skrattar). Vi vet nästan allt om varandra och till dig kan jag säga vad som helst, och lita på att det är faktiskt bara du som vet vad jag sa dagen därpå. Jag kan lita på dig. Du kan lita på mig.

Efter nio år i skolan tillsammans så känner jag dig väldigt bra.
Jag vet att du är livrädd för spindlar, och det hjälper inte att fösa ut dem, de ska bort!
Du är inte kittlig på knäna, du är ur-kittlig!
Du har inte som önskan att tältsängen ska stå minst en decimeter ifrån din säng när jag sover över hos dig, du har det som krav!
Du tänder inte lyset i ditt rum när du går in, du tänder, släcker, tänder, släcker och tänder, SEN kan du gå in!

Men i mitt hjärta hoppas jag att jag aldrig ska behöva släcka lampan som lyser på dig. Den lyser alltid på dig, du syns alltid! Jag skulle deppa ihop om det skulle bli ett tomrum där glada, livliga, söta, snälla, överambitiösa Beatrice har funnits så länge nu! HAR funnits länge, och SKA finnas länge.

So.. Girl, i don't adore you, i LOVE you!

Je t'aime <3

(Bilden är borttagen)
som sagt.. genom åren.. <3

(Bilden är borttagen)
love you

(Bilden är borttagen)

lämna mig aldrig älskling :*

måndagen 21 september

Snart ska vi ha engelska..
Jag hade bara tänkt säga att mest troligt kommer det bo en fransman eller franskvinna hos mig en vecka i februari :D OCh i maj ska jag bo hos samma person hemma hos den, i Fraaaaaaankrike! :)
Nu ville jag inget mer! Ikväll måste jag plugga... ;) Grattis ARON 
Förresten!! Alle ska med på dans på lördag!! :D (styrdans) SKOJSIGT! :D <3 puss på alla

Fredag 18 september

Idag är det fredag, och vi har slutat för dagen, nu ska bara bussen anlända. :) Vi har nyss haft kör och det var skitkul! Vi sjöng Let It Be och våra stämmor klaffade ganska bra den här gången. ;)
Nu sitter Jeff och Adam och sjunger någon vacker låt i soffrummet. :P Det är dock inte "Come on baby, let's go downtown" som de sjunger nästan jämt.
För alla som undrar så har jag gjort illa mig i mitt ringfinger, eller... Jag har klöst mig själv, så det är lite infekterat.. Därför fryser jag aldrig om det, för det är ständigt uppvärmt. :D
Ikväll ska jag lägga reklam, sen vet jag inte vad jag ska hitta på.. :( Hör av dig om du har något förslag! Jag har mitt vanliga nummer, jag har lånat en mobil medan min anliga är trasig.. :) smsa
Imorgon ska jag på surströmmingsfest med ullstrumporna i Långviken, saå då ska vi dansa. MYCKET hopas jag! :D På söndag ska jag spela på motionsdansen på Grans, så då ska jag nog glra en lista på dagen. :)
Men ikväll, den kvällen ligger framför mig och jag har ingen aning om vad som hända skall.
HA det bäst! Puss och ciao <3
Upp