Måndagen 30 augusti 2010

Så var andra skolveckan igång!
.
.
Började med "pedagogiskt ledarskap" där vi lärde känna varandra i gruppen lite bättre, och vi läste lite grann om "konsten att säga nej". (Kan behövas för mig!)
.
Sen hade vi matte och då hade Åke genomgång hela lektionen (50minuter?!) Men men, det var överkomligt i alla fall, för det var som intressant tycker jag! Efter det var det gympa då vi först spelade doppboll och sen lite beachvolley och sist tennis, och då stönade jag och Linda mest (som förra gången!). Sen snabbade vi oss att byta om och gick till "Ljudteknik A-kursen" och det var första gången jag hade Micke som lärare och han verkar lika bra som jag trodde! :) Vi pratade om vad ljud faktiskt är, och hur man kan höra var ljud kommer ifrån, och i slutet lyssnade vi på olika ljud och gissade vad det var vi hörde. Helt okej lektion! :D
.
Så, nu har jag slutat för dagen men sitter kvar på skolan. Jag ska kila iväg till Kvantum och hjälpa mamma och Henry att handla lite, sen åker jag hem med dem.
.
.
.
Blev ingen "privatkurs" ikväll med damerna från dansen, det får bli en annan gång. Kommer nog bli skoj! :)
Så, kvällen ser rätt tom ut. Om inte jag och Linda hittar på nått. (HOPPAS)
.
.
.
Så, här kommer lite bilder från dagen som jag och Linda tog på ett hål. Njut. Och ta hand om er! Puss!! <3
Posarna
.
.
.
Fin mun!!
.
.
.
.
Puss på dina fina tänder Linda! ;)
.
.
.
.
HAHAHA, kolla mig!! :P
.
.
.
.
.
Fett ansikte?!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Och, ja, vi kan vara seriösa!
Hejs!

torsdagen den 26e augusti

Fan.
Jag har gjort ett videoinlägg som allt ljud är ohörbart på.
Anyway, berättade bara om skoldagen och mitt nya nagellack.. :P
Saknar dig Oskar!! <3
puss :)
tar en bild istället då :)

samma dag

Oj, nu uppdaterar jag ofta, ju!
Jag har slutat för idag. Jag hade först PL, sen Svenska där vi pratade om sommaren och sen uteblev AoS-lektionen för Maggis är i Indonesien. Så vi flyttade upp våran Ljudteknik och bestämde grupper. Sen fick halva klassen sluta (inkl mig). Den andra delen har lektion nu.. Hehe.. he.. he..
Glömde att säga att ikväll börjar ju linedancekurserna äntligen om! Jag ska vara instruktör på Novice med Sig-Britt, och våran kurs kommer att bli episk! Yihoo!
Ska bli kul att komma igång igen och att dessutom få ha en ny grupp med lite oväntade deltagare och med ny kompanjon, lyckan är total.
Jag vaknade hos Bea imorse och kände hur mycket mitt schema äger!!! Ännu mer lycka.
Nu ska jag hem, ytterligare lycka! :)
Och jag har lånat böcker, *duktig jag!*
Puss.
Jag har inte alls lång lugg!
Upp