Onsdagen 28 juli 2010

Egentligen är det torsdag nu, men jag räknar det ändå till onsdag! :)

Idag har jag och Amanda varit till Lillpitepoolen och badat med Filip och Elin. Efter det for jag hem och tittade lite TV med systeryster ♥ och lagade middag innan jag drog iväg på instruktörsträning. Så, när jag kom hem pratade jag med Oskar i telefon ett tag, och sen kom Amanda med varma mackor som hon gjort! Tack!
Nu sitter jag här vid datorn, och Annica har hjälpt mig beställa biljetter till PDOL! :)

Kommer kännas lite konstigt att vara på PDOL när jag är fullt medveten om att Shake spelar i Bredsele... Kommer ju längta dit.. Men men, jag tror det blir en fin helg med Oskar och förhoppningsvis massa vänner! ♥

Nu funderar jag på att styra kosen mot sängen så jag inte är som en zombie imorgon.

Ta hand om er! Puss ♥


Och för att jag vet att det verkligen inte är kul att läsa blogginlägg utan bilder;


Storforsen.
Stannade där på en kort rast när vi åkte till Kåbdalis på semester. Det är verkligen ett vackert och fridfullt ställe!


Jag fick en så fin bild på Hello Kitty av Alicia (Oskars systerdotter).Jag vet att bilden är lite suddig, men såhär fint var det på himlen kring 12-tiden när jag körde hem från Linda i lördags.
(Förresten, tack för en fin kväll tjejer!) :D
Onsdagen 21 juli 2010

Hej igen!
Nu är det onsdag, galet det också!
Igår var vi ut med båten och Anna (Oskars mamma) sa; "i helgen är det fullt med tält här, under trästocks!" och då insåg jag att det är i helgen. :P
Så jag kommer att åka hem när typ allt folk kommer till Skellefteå... Whatever, hade ändå inte räknat med att vara där.
Jag har haft en jättehärlig vecka tillsammans med Oskar och hans familj, så jag kommer att komma hem med ett leende på läpparna!
Eftersom jag har jobbat klart (för längesen) för i sommar, och har en (relativt) vettig dygnsrytm, så kommer dagarna kännas jättelånga om jag inte gör nått! Så, jag tycker vi ska hitta på nått! :D ♥
Ha det bra, och du kan nå mig på mobilen!
Puss! ♥

Måndag 19 juli 2010

Hej!
Måndag idag. Jag är helt dygnvild. Galet.
Jag sitter och läser "När du gör som du vill". Eller... Ja, inte just nu eftersom jag bloggar, men du fattar. Det är en jättebra bok som handlar om hur människor i allmänhet påverkas av olika saker. Så.. Hör och häpna, jag läser! ;)
Oskar är på jobbet och jag är hemma hos honom med Ricko (hans hund). Det är jättesoligt ute och jag ska gå ut och sätta mig i solen och läsa!
Har pratat med både mamma, Alle och pappa, så de vet att jag lever.. :)
Hoppas eran dag också är fin! :D
Puss ♥
Upp