Tisdagen 30 november 2010

Sista novemberkvällen någonsin det här året.

Den gågna kvällen har spenderats på ett sätt jag aldrig gjort förr.
Vi skulle ha kursavslutning på linedancekursen och skulle påp grund av av en uppvisning flytta kursen till Acusticum i Piteå. Så, vi åkte dit och var där kvart i 7 (kursen började 7) och stod i entrén ett tag. Sen presenterade sig en Maria för oss och sa att hon kom från Dans I Nord (de som bett oss sätta upp en uppvisning) och att hon hade fixat en kille som skulle guida oss, Anton hette han.
Hur som helst så fick vi först se en 1minuters breakdance-uppvisning och jag säger då bara det!
Efter den så skulle Anton visa oss till den lokalen vi skulle få låna för att hålla våran kurs. Vi gick genom korridoren från Blackbox till Musikhögskolans entré och skulle vidare till EK-korridoren. Vi gick dit och passerade danssalen och gick runt för att sen bli väntande utanför en danssal på grund av att Antons kort inte fungerade för att låsa upp dörren, så han gick iväg och skulle fixa det, men då lyste det grönt, så vi gick vidare utan att fråga honom (eftersom han inte var där) och väntade sen på honom. Han kom då springande och skulle låsa upp till danssalen, men då funkade inte kortet så han var precis på väg att springa iväg igen, men då frågade jag "Går larmet om man drar i dörren?" och han svarade nej, så jag testade, och då var den redan öppen. Det visade sig dessutom vara samma danslokal som den vi tidigare passerat.
Vi märker direkt att det var ett otroligt dåligt golv för att dansa linedance på, men vad skulle vi göra? Så, det var bara att bita ihop, ta av sig i sockar (det gick bättre att dansa då) och titta sig själv i stora spegeln och dansa. Vi märkte dessutom efter ett litet tag att det saknades konditionering i lokalen, för det blev olidligt varmt.
Vi tog en liten paus och då fick jag och Sigbritt (min instruktörskompanjon) presenter från våra fina kursare. Vi fick tofflor där det står "THE BOSS" på (som jag sitter och myser i nu), en hjärformad ljusstake som ska hängas på väggen, och gummihandskar märkta med HÖGER respektive VÄNSTER för att vi inte ska tjorva ihop dessa.
Hur som helst så kom Anton tillbaka 19.55 för att hämta upp oss och guida oss tillbaka till Black Box och våran uppvisning (som vi tränat på under våran tid i den dåliga, varma lokalen).
På väg till Black Box så blev vi stående vid en annan dörr för att hans kort inte fungerade, men då kom Maria som vi träffat först och låste upp.

Vi kom in i Black Box och blev presenterade av Ann-Sofi och dansade sen Rhyme Or Reason. Efter det lärde jag ut Cowgirl Twist till massa gamlingar och två småbarn som ville testa! Det gick galant och alla verkade intresserade och var toppenduktiga! :D
Eftersom vi då hade tid över av våran reserverade tid så dansade vi även Don't Kill The DJ och efter det begav vi oss tillbaka till lokalen där vi hade lämnat våra kläder och ytterskor. Inte heller denna färd gick helt obemärkt förbi. Vi kom oss inte genom en av dörrarna utan fick gå en annan väg, för tydligen hade dörren somnat för november.
Så till slut kom vi tillbaka till den varma lokalen och tog våra grejor och gick till uppehållsrummet utanför Black Box och slog oss ner för att fika vårt planerade "kursavslutningsfika". Kursdeltagarna fyllde i en utvärdering och vi pratade gamla danser. Vi lottade ut fribiljetter till 11 kursare. Dessa fribiljetter går till Dans I Nords uppvisningar under våren 2011.
Vi packade ihop allt fika,  tog våra presenter, biljetter, kläder, dansskor och glada humör och begav oss hem.


Underligt.Nu ska jag snart gå och sova.
Imorgon har jag sovmorgon.
Ska åka med tiobussen imorgon också.
Som igår och idag.

Godnatt cyberspace! ♥

Lördagen 27 november 2010

Tjolahopp! Jag sitter i Munksund nu och spelar musik för alla danssugna Linedanceare! Själv dansar jag inte för jag känner mig lite halvsjuk.. Lite krasslig.. Men det är säkrast att det går över nu, för att imorgon ska jag och Bea spela på Gotis (skyltsöndags-underhållning) i Lillpite och då ska vi minsann vara friska och krya! Till skillnad från förra året! För då var Bea förkyld och jag var chockad. Men i år ska vi vara superduperbra! I hope! =D


Nu ska jag lämna er alla underbara läsare, ha det så bra! Vä håjräs äin ann gang!

Onsdagen 24 november 2010

Tjopp, nu var det ett tag sen jag skrev här, och det kändes lockande att skriva en liten plutt nu. :)
.
Imorse så var jag och Henry iväg till gymmet och hurtade oss! Fy sjuttsingen vilken träningsvärk jag får varje gång!
Och jag och Bea har fått tillstånd att spela och sjunga på Gotis i Lillpite på skyltsöndagen (nu på söndag). På lördag blir det 9 timmars dans! :) (Mest troligt i alla fall).
.
Ifall det är någon som undrar varför jag gör rader med enbart en punkt på så är det för att, ifall jag bara gör ett enter, utan en punkt, så tar datorn bort det entret (?) när jag publicerar inlägget, och då blire så jäkla jobbigt för er att läsa, så det är helt enkelt för att underlätta för läsaren/läsarna.
.
.
.
I eftermiddag ska jag på flöjt-kvartetts-rep. Skumt ord det där! :) Hur som helst, det blir nog bra, min stämma ÄGER! :)
.
.
.
.
Puss, tjing.
Upp