Måndagen 20 juni 2011

Oskar påminde mig att det var jättelänge sen jag bloggade, vilket han har helkt rätt i, så jag tänkte snöra in ett litet inlägg!
Det var i alla fall underbart i Spanien, och bra väder hade vi! Desto kallare var det i Lillpite när jag kom hem... Nu har jag i princip kommit in i sommarlovskänslan, men kanske inte helt. Njuter i alla fall! :)

Jag ska sommarjobba tredje perioden, så jag hinner njuta ett tag! ;)

På onsdag kommer Oskar hit, och han ska fira midsommar med mig! <3 Myyysi!Svävar på moln

Onsdagen 8 juni 2011

Igår brände jag mig en liten aning i solen, så det bränner lite sådär härligt på axlarna och ryggen.
Jag och Oskar gick ned till stranden idag och solade lite mer, men idag hade vi solkräm på! :) Vi har nyss käkat hamburgare och ska nog ut på stan/stranden sen när Oskar har diskat. :)
Jag har fått en förfärlig hosta som bara är aktiv på nätterna, vilket känns irriterande, så jag ska köpa hostmedicin idag! :)
Vädret är jättehärligt! Det regnade lite i måndags, men inte mer än så. Ikväll blir det kyckling, ris och currysås till middag. :)
Alba har fått rätt många myggbett (eller något annat bett för den delen), men annars så har vi klarat oss bra! :) Lina har blivit hes. :P

Imorgon så åker vi nog till Gibraltar och tittar. :)
Sen (förmodligen fredag) så ska vi till Torre Del Mar (eller var sjuttsingen det nu heter) och titta. Där bodde Lina och Juanjo förr. :)

Igår var vi i Mijas och kollade runt. Lina och Juanjo vill flytta dit ifall de blir kvar i Spanien. :)Stockholm - Màlaga

Alinas dop
Alina, Lina och Anna
Sevilla
Fuengirola
Otroligt fin utsikt!
Nu kom Alicia och gjorde mig sällskap, så jag slänger in en söt bild på henne från Alinas dop!

Tisdagen 7 juni 2011

Ååh, så härligt vi har det!! :)

Vi har nyss ätit middag och jag ska nog ut på "stan" (det innebär att gå längs en strandpromenad) med Oskar för att hitta shorts. :)Upp