Vårglädje

Våren är här på riktigt och den sprider verkligen en massa glädje och energi! Verkar som att jag är långt ifrån den enda son känner av detta dessutom.
Snart ska jag åka till jobbet och träffa en massa go gamlingar. Brukar hinna bli trött innan dessa kortkbällar börjar, men inte när solen skiner såhär. Jag har hunnit pyssla på lite här hemma på förmiddagen. Jonas slutar skolan snart, så vi möts väl typ på vägen någonstans..
HAPPYPåskmys

Helgen har vi tillbringat i Stortjärn med en stor del av släkten, och vilken härlig helg vi haft! Fint väder (med undantag för blåst) har vi också haft. Efter en dusch med noggrann skrubbning för att bli kvitt all röklukt åkte jag och Jonas till Blåsmark för att umgås med hans familj (och äta grillat!!). En massa tvättmaskiner har jag också hunnit köra, men trots det är en del tvätt kvar.. Får bli morgondagens göromål, man ska ju ha nått att göra då också!
Tack alla inblandade för helgen! ♡

LAN

Helgen är ledig för min del, vilket behövs för att bli fri min förkylning. Dessutom är det lan hemma hos oss i helgen.
Idag har det varit massa människor på besök här, sånt älskar jag! :)
 
Först kom mamma och Henry förbi en stund, och sen pappa på motorcykeln. Sen kom Emil som ska lana här i helgen och även Hans hann svänga förbi en stund innan jobbet. Sist, men inte minst kom Jonas mamma Åsa förbi en snabbis. Mer sånt! ♥
 
 
Upp