31 december

Vi svängde förbi mormor och morfar en sväng efter min arbetsdag. Då tog jag kort på buketten de fick:Nu är vi i Blåsmark, och här har de dukat upp detta:

New Years Eve

Jag jobbar idag. 7-16 i Roknäs.
Direkt efter jobbet ska vi till Blåsmark till Jonas föräldrar för att fira in det nya året, och ut det gamla. De här fina bilderna har jag och Jonas tagit på de tidigare 2 nyårsaftnar vi firat tillsammans.
 
 
Snart får vi lägga till en till. :)

Kris

Igår fick jag extraljus (överväger om jag ska ha 3 eller byta ena uppsättningen mot något annat), ljusfat med ljuslyktor, ett sällskapsspel ("Sybarit") och en stektermometer. Superfint! Spelet måste vi testa snart, jag älskar sällskapsspel! :)
Vi åt UNDERBAR mat! En älgstek som pappa hade jagat, och Annika tillagat. Mört och saftigt! :D

Idag däremot har inte varit en lugn dag.. Starten blev minst sagt rivig. Jag skulle jobba 7-16 i Roknäs. Klockan nån-minut-i-sju befann jag mig där. Vi pratade ett tag, sen föreslog chefen (som också var där) att jag skulle jobba i stan istället, för där var det kris. Ja, för mig spelar det ingen större roll, så det var bara att bege sig in. Tur att jag har fått förmånen att prova vara i flera olika grupper. :) Så, jag jobbade 7-16 i stan istället.

Under dagen tog jag dessa vackra bilder. Detta är en av fördelarna med att jobba ute. I naturen.En av nackdelarna kom dock lite senare. Halkan... Det regnade och blev helt glashalt! Fy!

Anyhow, efter jobbet for jag och köpte en jacka (parkas) på InterSport på rea. Dock tvekar jag lite på hur jag ska göra.. Den sitter inte riktigt snyggt, vi får se hur det blir.

Jag köpte 2 blombuketter och for sen förbi hos mormor & morfar. De fick en av buketterna och blev jätteglada :)
Sen handlade jag nå smågrejor på Ö&B och Dollar. Sen for jag till mamma och gav henne den andra buketten. Hon blev också jätteglad! :)

En liten blomma gick av från mormors bukett, så den fick jag med mig för att pryda min (vad heter det?) glaskupa:

När jag kom hem så kom Amanda och Marcus förbi en sväng. Jag och Amanda traskade över till Arne för att hon skulle hälsa på honom medan hon är i Sverige. Han blev överraskad och glad! Vi surrade ett tag, sen gick vi hem, surrade mer och nu ska jag hoppa i säng! Behöver maxa sömnen inatt, för imorgon är det både jobb och nyårsfirande! :)
Upp