Ont i magen

Vi har tittat på""Mr. Bean - den totala katastroffilmen". Den människan gör så jag får ont i magen. Så hemskt! Jag skäms för hans del, och är så nervös. Man vet aldrig hur långt hans enorma idioti kan sträcka sig. FY!

Halloween och det där..

Idag är det halloween och det känns så skönt att jag redan har gjort bort det pysslet när jag bakade med barnen. Jag har jobbat till 16 idag, sen for vi till Blåsmark och hälsade på. Där är vi kvar nu, och har hunnit en sväng till Jens nya lägenhet som han just fått nyckeln till för att kika lite. Den är jättenära där vi bodde i Hortlax (typiskt), och var fin och hyfsat stor.
Kallt börjar det vara ute också, närmare -10°C nu tror jag. Brrrr!

Nya tag

Det där med ständig bra uppdaterin flöt liksom ut litegrann i sanden, trots att jag skrivit mer än innan.. Men nu tar jag nya tag! Kollade just tillbaka en bit i arkivet, och det är så kul att ha en hel del dokumenterat!
 
Jag är hemma på lunch just nu, och ska snart dra iväg igen. Så skönt att bo nära jobbet, så jag kan fara hem och äta om jag vill. Då slipper jag planera någon matlåda vareviga dag...
Jag har tänkt försöka övertala Jonas om att se "Grown Ups 2" ikväll. Vi såg 1an förra helgen, och nu vill jag se fortsättningen. Om jag inte lyckas så får jag väl nöja mig med lite TV. Jag har VERKLIGEN INTE följt Idol denna säsong, så det blir då inte det ikväll. Det känns så meningslöst att hoppa in när man är nära finalen. Jag har ju liksom ingen aning om vem som är bäst.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
So long!
 
 
Upp