Internet

Vi streamar ju som sagt utlärningarna från Blackpool, och i början hade vi VÄLDIGA problem med internet. Skolan där vi är hade inte velat låna ut sitt nätverk, så de använde ett mobilt bredband som var i sämsta laget. Dounald är dock så snäll att han lånar ut sitt nätverk på telefonen, så nu flyter det på bra.
En massa danser har lärts ut (5 tror jag), och många av dem är bra, så vi plockar med dem. :)

Vi har hunnit fika en smörgås, och jag har varit iväg på ICA och köpt en yoghurt. I ingången till den lilla "gallerian" stod det - Här kan du köpa glutenfri pizza! Gissa hur glad jag blev?! Det ingår nämligen bara middag här, och jag åkte hemifrån vid halv 10, så jag var rätt hungrig. Dock lyckades jag inte hitta grillen/restaurangen, så det blev ingen pizza.. :p Fick sen höra att man måste beställa minst 30 min i förväg, eftersom de ska göra degen från scratch. :) Dessutom kostade det 20kr extra.
Jag hann helt enkelt inte, det hade blivit för tätt inpå middagen.

Istället får jag var ordentligt hungrig till middagen! :)


Första workshopen på stream.Vi - live i Luleå. 

Crystal Boot Award

Tjenamors! Idag ska jag till Gammelstan i Luleå för att dansa linedance. Det är ett event i Blackpool, England där en massa duktiga koreografer/instruktörer ska lära ut sina danser. Då ska vi i Luleå streama detta så vi får lära oss på samma gång. Däremellan ska vi hinna med önskedanser. Så jag tror det blir en väldigt rolig dag! Det börjar 11 och slutar 19. Sen ska vi till Kimberly som har fyllt år i veckan. :)
 
 
 

Helg!

Igårkväll skypade jag med Amanda ett tag innan jag la mig. Agges kurs gick jättebra. 14 tappra dansare. :)

Idag har jag jobbat till 12, sen har pappa hjälpt mig att fixa bilen (igen) för den skriker och har sig. Vi fyllde på lite bromsvätska och satte ett stag för mitten-extraljuset. :) Fit for fight!

Just nu ligger jag och vilar. Ska äta middag på ett tag, sen invänta hjärtat mitt som jobbat först i skolkök, och sen i hemtjänsten idag. :)

Upp