Spurten

Om 3 timmar har jag jobbat klart "som vanligt". För fr.o.m till veckan jobbar jag bara halvtid och enbart administrativt. Det känns SÅ bra! Sista jobbkvällen ute på fältet idag vill säga.

Jag och Jonas är lediga fredag, lördag, söndag tillsammans och vi ska fixa lite inför pluttans ankomst. Måla spjälsängen och pyssla på i förrådet. Åh så bra detta känns! Dessutom fick jag idag hem papper från kommunen där det står att de registrerat mig som USKa och därmed kommer en löneökning :)

Love life! <3


Räkor!!!

Jag vaknade kring halv 8 när Jonas blev utringd på jobb, sen somnade jag om till 9 ungefär och när jag vaknade var jag SÅ sugen på räkor! Därför spånas det nu på en räk-kväll imorgon. Jonas äter inte räkor (helst inget från vattnet) så därför gör det inget att han jobbar imorgonkväll :p

Idag är det ungefär samma tråkväder som tidigare så att vara ute är inte så lockande.. Vi får se vad jag gör av dagen :)

Nedräkning

Idag har jag delad tur, men nu är den ju snart slut. :)
På mina timmar så bakade jag choklad-kladd-muffins och sen sov jag ett tag.


Jag har bara 3 dagar kvar att jobba innan jag övergår till halvtid och administrativt jobb i augusti. Känns faktiskt riktigt skönt eftersom det börjat gå ordentligt tungt att jobba nu..

Nybakt muffin och mjölk tidigare idag!
Upp