Nåldyna

När man är gravid brukar man göra 2st glukosbelastningar, en nu och en senare i graviditeten, för att kolla då man inte har graviditetsdiabetes. Jag hade ingen möjlighet att gå på det pga jobbet, så istället fick jag med mig en blodsockermätare hem, och ska kolla mitt blodsocker 7ggr/dag i 3 dygn.

Jag mäter före frukost, 2 timmar efter frukost, före lunch, 2 timmar efter lunch, före middag, 2 timmar efter middag och före kvällsfika.

När dessa 3 dagar är över ska jag ringa till min barnmorska och berätta värdena. :)

Tur att det inte är så smärtsamt!

Älskade plutt!

Vi har varit iväg till Sunderbyn och gjort ett nytt ultraljud. Denna gång tittade läkaren på hjärta hjärna, njurar, ryggraden, ryggmärgen, fingrarna, ansiktet, blåsan, magsäcken.
Det var SÅ häftigt!

Att se hjärtat slå kändes så vackert på något sätt.. Lilla plutt!

Sen visade läkaren en massa organ och blodkärl och allt såg ut spm det ska. Vi fick med oss några bilder och det känns så overkligt att det är VÅRAN bebis vi tittat på!!! <3


Huvudet till vänster, och en arm upp i luften.
Sen ryggraden neråt och magen uppåt.


Här ser man axeln till höger och sen biceps som sticker ut till vänster.


Jag började längta ännu mer när vi fick ligga och titta på hen ett bra tag. Så älskad redan! <3

Jag provar

Igår bestämde jag mig för att testa att göra citronkräm, efter ett recept jag fått av en jobbarkompis. Själv tycker jag att det blev rätt lyckat, medan Jonas inte gillade den alls. Det påminner lite om rabarberskräm eftersom det var surt, men godast var det att äta som man äter blåbärsgröt. Nu blev jag sugen på det också.. Jag får se till att göra det någon dag. :)

In the making..


Klart!


Idag sov jag till 9 och när jag kollade på mobilen så hade den ju ändrat sig till 10 (sommartid) och jag fick lite smått panik eftersom vi måste passa tiden till Sunderbyn. Nu har jag dock hunnit lugna mig och ska stiga upp för att käka lite frukost. :)
Upp