Renön på Valborgs

Halloj!
Idag åkte vi ut till Renön där vi överraskade Jonas mormor Mona och 2 av hennes systrar med ett besök. Det var länge sen vi träffade gammelmormor Mona! Systrarna hade aldrig träffat Inez.
De blev ett mycket trevligt besök - vi satt ute och fikade och pratade i ömsom sol, ömsom mulet.

I afton har vi varit på majbrasan här i Lillpite. Inez var helt fascinerad av elden!


Vi avslutade kvällen med att grilla korv nere hos mamma, Henry och Amanda. Dit kom också Jonas familj, Hans & Elin, min fru Malin och hennes kompis Elin. En trevlig dag med andra ord!
Allmänt, Inez | Inez, baby, barnvagn, bebis, hälsa på, jonas, köra bil, lillpite, släkt | Kommentera |

Helg igen

I onsdags hade vi besök av Einar & Jenny. De har bara 3 veckor kvar tills de är beräknade att bli föräldrar! Så spännande! :D

På torsdagen var vi och hälsade på hos mamma & Henry. Vi var mest i husbilen deras, det är standardhaket just nu ;) Sen på kvällen åkte jag och lillis in på tjejkväll i stan med Amanda. Vi hittade en massa bra saker och hade en trevlig kväll!

Fredagen bestod av att plantera om våra blommor med bästa mammas hjälp <3 Det blev toppen, och det är så skönt att ha det gjort!
På kvällen kom Sanna hit. Vi hade det mysigt och passade på att planera inför ett event som vi (Lillpite Ullstrumpers) ska ordna på Western Farm i sommar. Skönt det med!

Nu ska jag och min lilla familj sova (Inez tjuvstartade). Vi höres! :)

Inez fick citronvatten häromkvällen, i samband med att vi misstänkte UVI. Hon var tydlig med vad hon tyckte om det! ;)

Hon har börjat suga på sin underläpp emellanåt. Hon sticker också ut sin söta lilla tunga ibland. Hon ser ut som en papegoja när hon suger på underläppen. SÖT <3
Allmänt, Inez, Linedance | Inez, baby, bebis, besök, dans, fredagsmys, hälsa på, jonas, lillpite, lillpite ullstrumpers, linedance, shoppa, släkt, stan, sömn, ullstrumpers | Kommentera |

UVI

Vi pratade med BVC igår (måndag) och de bad oss komma in med ett urinprov idag. Said and done! Eller, riktigt så lätt var det inte att få ett kissprov.. Inez är ju inte direkt pottränad.. ;) Men med uthållighet och tålamod kommer man långt!

Vi har varit på BVC idag, och proverna såg toppenbra ut, så det är inte UVI. Bra det! Dock misstänker sköterskan att Inez "gnällighet/smärta" kan bero på att hon är så hård i magen, så vi ska testa ge Lactulose.
Hoppas det löser hennes problem! :)

Såhär mysigt hade vi det för en stund sen. Lillis håller fast sig i min tröja.

Jonas har jobbat hela dagen i Älvsbyn. Jag och Inez har (förutom BVC) varit i stan med mamma, Henry och Amanda. Sen har vi haft besök av pappsen min. <3

Kolla här!! Vi tog kort på Inez när hon var några dagar gammal, liggandes på skötbordet. Nu i helgen tog vi en ny bild. Hon har nog vuxit en del på 6 månader..


Älskade hjärtat!
Allmänt, Inez | BVC, Inez, baby, bebis, besök, jobb, jonas, köra bil, lillpite, nyfödd, släkt, stan, sömn, växa | Kommentera |
Upp