Lillördag

Helgen gick fort. Vi var med Amanda, såg Parlamentet med grannarna och packade ur husvagnen.
I måndags var vi ut till Agnetas stuga på Bondön och på kvällen blev vi bjudna på grillat av Fabbe och Jonna. Det var Jonnas födelsedag och istället för tårta så bjöd de på finmiddag! Tackar tackar!
 
Igår fick jag sovmorgon, och sen var jag förbi hos mamma ett tag. På kvällen jobbade Jonas i hemtjänsten, så jag & Jonna hade IDOL-date.När Jonas kom hem började han känna sig febrig och hängig och det höll i sig till idag, så det blev inget jobb för honom idag. Däremot har jag jobbat några timmar idag. Andra jobbdagen och det känns riktigt bra! Det är toppen för hela vår lilla familj! :) ♥
 
 

Öppendans

Det gick faktiskt riktigt bra på jobbet igår! Det var inte alltför jobbigt att åka och heller inte att vara från Inez. Det var till och med ganska skönt att kunna koncentrera sig i 4 timmar i sträck!
När jag kom hem däremot så är jag glad att jag fick massa pussar <3
Jobba ska nog gå an ändå!

På kvällen igår var vi hos farmor Åsa som fyllde år och bjöd in till surströmming. Jäkligt gott!! :D Det badades såklart lite i deras pool också.

Idag har jag varit på öppendans och Inez har fått ännu mer tid med sin pappa. Bra kombo! :)
På kvällskvisten har vi varit med Amanda och så kom även pappa förbi en sväng.

Jobb

Idag smäller det. Jag har
 
varit ledig i ett helt år, och det ska firas med att sluta vara ledig! Tadaaaa!
Nä, skämt åsido så ska jag vara mammaledig hela det här året ut, men jag ska faktiskt börja jobba några timmar i veckan. Vi snackar typ 5-6 timmar i veckan. Jag ska börja om att jobba med det planerings-programmet jag är ansvarig för på jobbet. TES heter det, och jag kommer att fixa det tillsammans med Christina på jobbet.
 
Det är både kul och lite tråkigt att börja om att jobba. Jag tror det kommer bli en bra mjukstart från mammaledigheten, och det kommer vara guld för Jonas och Inez att få mer tid för sig själva, men det kan inte hjälpas att det känns lite trist att vara ifrån lillan. Jag vet att det är bra, och att det är fånigt få timmar, men ändå. Lillan! ♥
 
 
Upp