Blubb

Sådärja!
Hemma från babysimmet. Det gick toppen även idag. Inez sket medan vi badade. Tajmat bruden, tajmat... ;)
Nu sover hon ute i vagnen och jag hoppas hon ska göra det ett bra tag så hon inte är så kinkig ikväll. Jonas är i Älvsbyn och jobbar så vi brudar blir ensamma. Nu ska jag äta nått! :)
 
 
Allmänt, Inez | Inez, baby, babysim, bada, badhus, bebis, jobb, jonas, sömn, Öjebyns simhall | Kommentera |

Ordförande

Halloj!
Lördag. Så skönt!
Jonas har varit med Jens och försökt laga Volvon på förmiddagen idag. Den gick sönder tidigare i veckan. Bilen slutade ladda. De verkar ha hittat felet, så nu är det bara åtgärden kvar. Nu är han dock på jobbet i stan.
 
Jag och Inez däremot har inte skruvat i någon bil. Vi har varit på öppendans istället. Först kom Agneta hit en stund innan vi gick till Gotis för att dansa. Vi var där mellan 13.00 och 17.00. På den tiden hann vi med ett årsmöte också. Jag blev vald till ordförande minsann. Ska bli spännande! Jag vet inte riktigt vad jag tagit på mig, men det visar sig. Jag är inte orolig. :)
 
 
 
Nu blir det kvällsmys, och äta smörgåstårte-rester som jag fick med mig från mötet.
 
Trevlig lördag allesammans! :D
Allmänt, Inez, Linedance | Inez, baby, bebis, besök, dans, jobb, jonas, köra bil, lillpite, lillpite ullstrumpers, linedance, stan, ullstrumpers | En kommentar |

Ligger bakom

Nu har det precis hunnit bli lördag, men jag tänkte sammanfatta vad som hänt sen sist jag bloggade. 
 
I onsdags var vi på tredje (av 4) massageträffen. Vi lärde oss hur man masserar armar, ansikte och rygg på våra små bebisar. Efter den mysiga timmer for vi till min mormor och blev bjudna på lunch.
Sen for jag, Inez, mormor Gerd, Hans och Henry till Långträsk där vi ska vara i påsk med släkten. Vi fick kolla i en stuga och gick runt lite på det mysiga området. Det lär vara fullt där till påsk och jag tror det blir jättemysigt! :)
 
Torsdagen bjöd på en kort promenad eftersom det blåste så kallt. Jonas låg och sov efter att ha jobbat natt. Promenaden avslutades hos mamma oh Henry. Jag fick både lunch och middag där. Jonas kom dit på eftermiddagen och käkade middag där med oss.
På aftonen for Jonas och såg Piteå Hockey tillsammans med Henry, Jens och Peter. Det blev vinst mot Södertälje! :)
Jag och Inez blev kvar hos mamma och hann vara med kusin Elin en snabbis.
 
 
 
Idag (fredag) följde jag med mamma, Henry och Amanda till stan. Jag hämtade ut mina glasögon, allt är så skarpt!! :)
 
Sen gick vi på Coop (bokrean har startat) ett bra tag. Efter stan åkte vi till badhuset. Jag och mamma badade med lillis. Hon fick både dyka och äta fötter så hon var nöjd! :D
 
 
 
 
Nu ikväll har vi (alla 3) varit hos mamma och Henry för lite fredagsmys. Ost, kex, "Phase 10" och en inspelning på Amandas musikal var vad kvällen hade i sitt sköte. Mycket trevligt!
 
Nu ska vi krypa till kojs med en övertrött liten brud. 
 
 
På grund av bildbrist på sistone så kommer här en bonus:
 
 
 
 
 
Busunge <3
 
 
Med det säger vi godnatt!
Allmänt, Inez | Inez, baby, bada, badhus, bebis, film, fredagsmys, hälsa på, jobb, jonas, köra bil, lillpite, nakenfis, nattjobb, promenad, släkt, stan, sömn, Öjebyns simhall | Kommentera |
Upp