Kär på nytt

Inez är inne i någon utvecklingsfas (och är sjuk) och har ett OTROLIGT stort behov av närhet och underhållning. Hon vill med andra ord helst bli buren / få stå i famnen hos en, hela dagarna. Liiiiite jobbigt. Både fysiskt och för att man inte hinner något annat. Även om jag tycker att jag är rätt skicklig på att multitaska så är vissa saker svåra att göra med en/ingen hand. 
Ibland har jag använt selen men då tycker jag att hon är så ivägen, hon sticker ut mer än när hon var i magen, dessutom i brösthöjd, så jag ser inget. Kan inte ens se om jag ska skära min egen mat.
 
Idag plockade jag fram bärsjalen från mina gömmor och testade. SÅ skönt! Det känns knappt att jag bär henne, hon sticker inte ut 2 meter framför mig, hon trivs och somnar, och jag får båda händerna fria! Underbart! Sen är det jättemysigt också, inget som skaver heller. Tumme upp!
Enda nackdelen (förutom att det blir varmt) är att jag inte riktigt kan sträcka upp armarna högst upp i skåpen, för då far tyget på axlarna så konstigt. Att böja sig till golvet går däremot jättebra!
 
 
Tror sjalen är toppen när jag ska dansa också, då hålls huvudet fast även om jag snurrar. Kärlek på det här!
 
Nu ska jag kvällsfika för att sen krypa i sängs och hoppas på en lååång natt med få uppvak.
Inez har testat hoppgunga för första gången idag! Hon kan ju inte hoppa, men var nöjd rätt länge. Och hon gillade när vi höjde upp henne en bit och gungade henne ;)
Allmänt, Inez | Inez, baby, bebis, bärsele, bärsjal, dans, lillpite, lillpite ullstrumpers, linedance, sömn, ullstrumpers | Kommentera |

Sjukstuga

Huvva, det blir inget bättre för oss. Mest synd är det om lillis, även om hon är minst gnällig. Jonas har också blivit sjuk så vi titar på skidor och sover bort den här dagen. Tjing!

Host

Jonas jobbar heeeela dagen i Älvsbyn så jag och lillan är själva. Det blev ingen dans för oss idag då vi båda hostar en massa. Inez har sovit sig igenom den här dagen så vi får se hur natten blir..
Snart godnatt i vår lilla lya :)

En av de korta stunder hon varit vaken idag.
Allmänt, Inez | Inez, baby, bebis, dans, jobb, jonas, lillpite, lillpite ullstrumpers, linedance, sömn, ullstrumpers | 2 kommentarer |
Upp