PDOL

Imorse skrev jag med Linnéa och då frågade hon om inte jag och Inez ville komma förbi. Hon är hemma med Tyra som är 1 år äldre än Inez, och snart får de bebis nummer 2. Vi prommade dit och surrade och hade roligt. Vi kikade i deras nya, gigantiska, lyxiga husvagn. Wow!

Kring lunchtid gick vi hem igen och väckte Jonas. Klockan 2 åkte vi nämligen in till stan för lite PDOL. Jag (och 5 andra ullstrumpor) hade en uppvisning på stora scenen. Sen lärde jag ut en dans för de som ville prova på. Lyckat!
Under tiden strosade Jonas och Inez runt på området :)

Efter dansen så köpte jag ribs till middag, mums! Sen mötte jag upp Einar, Jenny och William för lite shopping. En lyckad dag helt enkelt! Nu sover Inez så sött och jag ska krypa ner bredvid. Inezkramar får räcka då Jonas är på jobbet. Duktiga han!

Som sin mor

Idag har vi haft besök av Sebbe innan Jonas for på jobbet, och nu på kvällskvisten kom gammelmormor Gerd och hälsade på. Inez var trött redan när hon kom och 2 timmar senare när hon åkte så råkade Inez somna mitt i grötportionen.. Söta älskling! Det är inte lätt att vara liten.

Bilder

Nu funkar det att lägga upp bilder igen, så kika gärna en bit bakåt i arkivet om ni vill se "gamla bilder" från juli månad.

Upp