Mors dag nr 1.

Det var jäkligt varmt på dansen igår. Svetten rann, men vi hade lika kul som vanligt!
Efter dansen kom min fru Malin på besök. Hon hade med sig Alma - en hund som hon vaktar ibland. Inez tyckte att Alma var helfestlig! Hon var precis lagom lugn och hade så perfekt längd på pälsen så att Inez inte kunde råka lugga henne. Mys!

 
Idag är det mors dag! Den första för min del. Mamma, moster Agge och mormor bjöd in till morsdags-fika i mormors husvagn som står på "Camping Råbäcken" (Agges gård). Till middag bjöd Jonas familj på grillat, så idag hann vi träffa typ hela släkten på båda sidorna ♥


 Vi har klickat hem en barnvagn idag, oooops ;)
 .
.

Här har Inez lekt en stund, dock bara en LITEN stund, och hunnit kasta ner alla leksaker på golvet och tittar på mig som om hon säger "Mamma, ta upp mina leksaker - jag vill ha dem!"
 
Nu kryper jag till kojs, nöjd efter en fin helg och en härlig mors dag!

Helgkänsla

Den här helgen har jag faktiskt lite helgfeeling, trots att det inte är någon skillnad på en måndag eller lördag för mig nu för tiden. Jag tror det beror på att det är dans idag och då vet jag att det är lördag ;)

I onsdags tog Inez sina första små stapplande krypsteg. Hon siktade på en leksak och till hennes stora glädje kom hon närmare och närmare, istället för längre och längre bort som förut. :)
Här övade hon lite till med farmor <3

Igår (fredag) var vi på Patriks kalas och Inez satt och lyssnade på alla som surrade. Hon fick också känna (rycka) i Patriks skägg.


Playdate

Igår (onsdag) mötte jag & Inez upp Camilla och Elsa. Vi tog en fika i Småstaden och surrade om allt möjligt. Det är så kul att tjejerna är så jämna i ålder dessutom! :)

Snyggbruttorna!

Sen bestämde jag mig för att vi skulle åka och hälsa på mamma och Henry i husbilen, bortanför Storforsen, men då det hann bli lite halvsent så undrade mamma & Henry om vi inte skulle sova över. Sagt och gjort - det gjorde vi! Jonas jobbade ända till midnatt och fick sen en hel natts ostörd sömn hemma.
Vi tjejer kom hem idag på eftermiddagen. På aftonen har vi hunnit vara i Blåsmark och Jonas har hjälpt de där att bygga altan. Deras gamla altan var lite sviktande.. ;) Vi blev bjudna på middag och allt. Inez hade så mycket att titta på!


Nu ska vi sova här hemma, så vi hörs en annan gång! :)
Upp