Advent och allt det där

Första advent har varit, och den spenderade jag och Inez ute på byn, tillsammans med Jonna & Wilma. Vi gick tipspromenad, träffade tomten (Inez sov) och lyssnade på lite trubadur. På aftonen kom Jonas familj förbi och myste lite. Vi drack lite glögg och sen kom Sebbe & Deger förbi också.
 
I lördags.
 
 
I måndags var vi på minisimmet igen, och nu är det bara 2 gånger kvar. Inez älskar det, trots att hon fortfarande inte riktigt fattat att hon ska stänga munnen när vi dyker... Kallsupar hit och dit...
 
Igår och idag har jag jobbat, plus att jag ikväll varit på mineralföreläsning, så Inez och Jonas har verkligen maxat tiden ihop :)
 
Tok-Fia!
 
 
 
Nu ska jag gå till sängs, imorgon har lilla familjen Lidman/Ölund en ledig dag ihop ♥♥
 
 

MAMMA

Inez säger mamma! Världens sötaste lilla ord som kommer ur hennes mun! Så jäkla gulligt! Hon säger det ofta, och om och om igen! "Mamma!" Sen ler hon och tittar på mig och applåderar åt sig själv! Hon började i söndags, och sen har hon sagt det ofta :) Sötkorv!
 
Igår var vi på babysim och Inez petade på kinden på ett av de andra barnen när vi var i poolen, varpå jag sa "Nä, du måste vara försiktig" och då tittar hon på mig och vickar på huvudet medan hon stryker sig själv på båda kinderna, som för att säga "mamma, jag skulle ju vara go', men hann inte". Sen strök hon pojken fleera gånger på kinden och axeln. Och tittade på honom och log :) Sötungen som börjar "kommunicera" nu!
Efter babysimmet var hon HELT slut! Hon hade redan sovit bra på fm, men somnade i kundvagnen TROTS att vi gick bland alla leksaker på ÖB, som hon annars brukar vilja hålla i. Tur att hon ryms i kundvagnarna ;)
 
 
.
 
 
Hon tittar också på oss, säger "DÄ" (där) eller "HÄ" (här) och undrar om hon får röra. Och hon pekar på Molly (mamma & Henrys hund, som vi lånar) och säger "DÄ" och vill klappa lite.
 
 
 
.
 
 
Hon har sett hur man gör när man ska väga sig. Tänk att man kan ta efter allt möjligt.
 
 
Hon försöker verkligen göra sig förstådd, och vi gör vårt bästa för att förstå! ♥
 
 
 
 
I lördags var vi på Kaleido och dansade.
 
Och nån behövde tanka lite närhet och mat.
 
 
.
 
I eftermiddag ska vi ut på en prommis med Linnéa och hennes två sötkorvar Tyra & Gerd. Då ska Tyra få sin present också, för vi var aldrig på hennes 2års-kalas förra veckan. :)
Upp