5 dagar

Jag har hunnit vara på storheden, och vi har haft besök av Sara, Sanna, Jonna & Fabian. Jag har träffat mammas kusin och man, jag har varit på öppendans, jag har sett Luleå Hockey × 2, vi har varit hos "farmor och farfar", jag har bebismyst med Linnéa och Edvins lilla treveckorsbebis, jag har jobbat..

 

Jonas myser ♥
 


Imorgon börjar babysimmet om, och pågår i 12 veckor. Det blir mysigt!
Förutom det så gör Inez stora framsteg varje dag. Hon vågar gå längre bitar mellan oss för varje dag. Och igår släppte hon till och med taget från rumsbordet hos farmor och farfar och gick några steg till mig..

Idag ska vi se ikapp IDOL som vi missat nästan hela veckan, och sen ska Jonas på jobb i stan.

 

 
Inez slickar av smöret från ett majsbröd, mums!
 
 
 
 

CellReset

Igår såg jag och Jonas ikapp IDOL för vi hade missat ett avsnitt. Kring lunchtid kom Sara, min jobbarkompis och surrade. Kul att vi börjat hänga igen!
Inez hade en bra dag, med ordentligt med vila. Och mitt paket från FitLine kom - jag känner mig rik när jag har ett skåp med FitLine-grejor, eftersom jag vet hur bra produkter det är!

CellReseten går bra, jag är lite hungrig på fm, men resten av tiden är det bara lite tradigt, inte direkt jobbigt egentligen..

Udden

Igår var vi i Blåsmark och Jonas hjälpte sina päron med lite hemmaifx. Kapade lite ved, trimmade lite gräs, osv..
 
 
 
 
På kvällen var vi hos mamma och Henry, och där fick Inez äta crêpes med händerna.
 
 
 
 
Idag har jag börjat med en CellReset. Jag äter ren mat, 4 gånger per dag, var 4e timme. Helt utan salt och socker. Detta är inte för att gå ner i vikt, utan för att rena kroppen. Man kan säga att cellerna kopierar sig ju hela tiden, och nu "skalar jag bort" onödig skit som ligger runt cellen. Så nu blir kopian fräschare än vad den skulle blivit utan CellReseten. Kort och gott.
Man behöver inte gå hungrig, men däremot får man kämpa mot sina dåliga vanor - så som att ständigt proppa i nåt i munnen. Så dumt!
Detta pågår 28 dagar och jag är fast beslutsam att jag ska klara det, trots att det kommer vara tråkigt/svårt. Så det så! Hepp! :)
 
 
 
 
För övrigt så har vi "pyntat" Inez barnvagn med hennes fårskinn. Så mysigt!! ♥
 
 
 
 
 
 
Upp