Jag som längtade...

Idag är det Valborgsmässoafton, och jag har riktigt sett fram emot att grilla korv, träffa folk och sjunga in våren. Nu snöar det istället. Och inte lite snö har det kommit. Huvva! Jag struntar i brasan (tittar hemifrån) och myser med Jonas och Inez istället. Båda två har drabbats av en förkylning och sover just nu, så jag kurerar mig med vitaminer så jag ska slippa åka dit! :)
 
Åsa & Peter kommer förbi en stund i afton, med en spjälsäng som vi fått gratis från en tjej på facebook. :)
 
Imorgon börjar maj månad och det känns som att det kan vara vändningen vädermässigt..? Eller inbillar jag mig?
 
Nu måste jag laga lite mat i alla fall :)

ÄNTLIGEN

April månad var ingen höjdare rent schemamässigt, för min del. Jag har jobbat många dagar och aldrig känt mig helt ledig. Nu i helgen är jag ledig både lördag och söndag och det kommer bli helt underbart!

Vi har precis kommit till Blåsmark och ska sov här till på söndag. God mat, bubbelpool och bästa extrafamiljen väntar ♡

Igår var vi på BVC och gjorde en 18-månaderskontroll på Inez. Allt såg bra ut, hon växer och frodas. Ett vaccin fick hon också, lillan.På söndag är det Valborgs och det längtar jag också till. :)


2 snyggingar!
Nöjd och glad, trots sticket. :)

Sjölund/Heikkilä

Idag har min chef varit hit så har jag hjälpt henne att beställa FitLine-varor så hon kan göra en CellReset, nu är det fullt ös. Sen kom pappa förbi en liten stund - lagom till efterrätten.
 
Sen ringde Jenny och surrade en stund, och då blev det bestämt att vi skulle åka dit och hälsa på en stund i afton. Mycket mysigt (och sent) besök hos familjen Sjölund/Heikkilä. De har 6st valpar som är 5 veckor nu, och huuuur söta som helst! ♥ Inez diggade dem :)
 
Imorgon ska jag på mödravårdscentralen för att prata med sköterskan om mitt blodsocker, och om ultraljudet vi gjorde förra veckan. Vi hörs!
Upp