Tillträde

Vi fick tillgång till huset lite tidigare, så vi har kunnat börja tapetsera i vardagsrummet. Det blir en fondvägg, och den blir sååå fin!

Jag har börjat packa upp saker idag, men imorgon kommer alla möbler och då blir det första natten i huset!

Tänk - vi bor bara i Lillpite i en (1!!) ynka natt till! Sen är det ajöss med lägenheten och goddag huset!! Det känns fantastiskt skönt!


Första våden
Fikapaus
KOJV med bröd

1 vecka

Om 1 ynka vecka går flyttlasset till Blåsmark. SOM jag längtar!

Imorgon startar pack-racet med allt vad det innebär. Först ska vi på öppendans idag, det är på Gotis denna gång så vi har nära :)

Igår var jag hos barnmorskan och allt ser bra ut med bebisen. Förra dagen var jag, mamma och Inez på ultraljud för att titta om bebisen växer som den ska. Allt såg bra ut och Janne har vänt sig rätt väg (med huvudet neråt). Han är normalstor med lagom mycket fostervatten runt om sig. Det är bara att vänta!

Allt på en gång, jajamen!

Vända dygnet

Vi försöker få Inez att vakna liite senare på morgnarna. 7 är inte min melodi, då får hon hellre vara vaken lite längre på kvällen. I förrgår vaknade hon 9, igår halv 9 (kändes perfekt), och idag ännu tidigare.. kvart i 8. Jaja, åt rätt håll i alla fall, om man jämför med 7.

 
Annars då? Graviditeten fortlöper galant, jag är nu i vecka 31, och bebisen sparkar för fullt! Foglossningen utvecklas ungefär i samma takt. Det blir mer och mer. Det är svårt att ta sig upp ur sängen, att vända sig i sängen, att böja sig, att gå som vanligt. Tur vi belönas snart!
 
Här pågår nu också för fullt packning. Vi flyttpackar lite eftersom, för att slippa packa allt sista veckan. FÖR VI SKA FLYTTA OM 3 VECKOR!! Vi har köpt hus i Blåsmark, nära mina svärföräldrar, och vi längtar ihjäl oss!! ♡
 
 
 
Upp