God jul och allt det där

Hej! Inez här!
Ja haj tjäffat tomten!!
På jul vaj vi hos momma å poppa och alla ville se på barn-TV med mig!

Jag älskar John ♡

Jag fick se länge och sen åt vi lite. Men bara lite, man ska inte prova för mycket nytt.. Alla gamla åt mycket mer än mig!


Sen kom tomten!!! Han sa "ho ho" precis som jag visste att han skulle. Sen gav han oss paket och jag fick jättefina saker.

Mamma och pappa sa att vi skulle åka, men jag ville ejenklien stanna.. Men men. Jag följde och tur var det, för vi åkte till Akke och där var tomten också!! Jag fick ännu mer saker och vi spelade spel.

Nästa da var vi hos poopa och Agne. Tomten hade visst mycket å göra, men han hade lämnat paket där också.
Agne hade gjort googoo, men jag smakade inte.. Jag åt nomnom istället.


Sen då. Jå då va vi hos mommoj, Henu, Kajkaj och Nomnom. De hade gjort mat och så spelade alla gamla nått spel.

Nästa da for vi till Alle och Hoho. De hade 2 mjau och de var busiga. Sen åkte mamma bort på kvällen så jag och Olle for hem med pappa.

Igår var vi på stan med mo-ma. Jag orkade it se allt så jag passade på å sova. Sen for vi till mommoj igen. Och Henu och Kajkaj och Nomnom. Äta igen.. Hela tiden. Jag vägrar ibland, då slipper jag. Men igår fick jag ajaj i magen när den var tom.

Nyklippt

Nu ska vi till doktoj med Ollä.
Pu pu, baj baj, haaaaj!

Catch up, ketchup

Sen sist har vi hunnit sälja min bil, så nu rullar vi i varsin Volvo.
John har bjudit på kalas då han fyllde 15år.
I tisdags var jag och Olle på Yogahuset med FitLine-teamet och peppade varann. Här på bilden bjuder Inez på namnam-drinkar (bästa leksakerna enligt henne).

I onsdags var jag och barnen på föräldraträff på BVC, och i torsdags kom mamma & Henry och snickrade. Inez fick följa med ut i snickeriet och där trivs hon finemang!

Igår var jag, barnen och mamma på badhuset och hade så kul/mysigt! Inez var lite stillsam först, vilket inte hör till det normala på badhuset, men när hon kom på att hon kunde åka rutschkana så sken hon upp som en sol! Sen åkte hon en maaaassa gånger och var lika glad varje gång!(Bilden är inte från igår)
Att hoppa från kanten är en annan stor favorit! När vi gick babysim så fick vi lära oss att säga "Stopp! 1, 2, 3, hopp!" så barnen ska veta när det är okej att hoppa. Kan tyckas vara lite överkurs i en bassäng, men för att man ska kunna använda det på exempelvis en brygga framöver, så bör det övas. :) Kanske främst "Stopp!".
Det är dock SÅÅ sött när Inez berättar att hon vill hoppa från kanten! Hon säger "Te, tå, te, hopp!"
Hon räknar nästan alltid "Tre, två, tre" :)

Nu kom just Sebbe hit med sin dator, så han och Jonas ska lana ikväll/inatt medan jag och barnen ska pyssla på.

Imorgon bär det av på kalajs!

Prioritering

Bloggen är inte en prio längre nu när tiden ska fördelas på inte bara 1, utan 2 små troll. Jag sörjer dock inte, utan njuter av tiden med småisarna våra. Det är fullt upp typ hela tiden, känns det som. Jonas jobbar tidiga morgnar så han lägger sig tidigt, vilket leder till mycket tid själv med barnen för min del. Mysigt och tärande på samma gång.

Olle har fått problem med magen, precis som storasyster hade som bebis. Vi ger honom Minifom för att hjälpa honom bli av med gaserna. Idag är dygn nr 2, och liiten skillnad märker vi redan.

Grabben som smajlar.
Andra gången på badhuset. Olle njöt!
Sötast när han sover.
Nyp i kinderna ❤

Vi ger honom också Nystimex (svampmedicin) mot torsk i munnen och magen. Halva kuren kvar, ish.

Förra helgen hade vi julpyssel med tjejerna i släkten. Myspys! I år var vi här hemma hos oss och trängdes på. ♡
I lamporna hänger vår inspiration (gjorda av Eva)
Lillbagarn. Här gjorde hon pizza med mormor.
Älsklingarna ❤
Blivande musiker..?

Idag har Jenny, Einar och William varit här och träffat Olle för första gången. Efter det kom Alle och Kimpan förbi, och sen kom farmor, farfar och Julia hit. Älskar att få besök ♡

Olle skrattar åt farfar.
Upp