Ledig mitt i veckan

Det är det bästa med att jobba skift. Ledig en måndag. Det är vardagslyx det!

Jag och Inez hade tänkt på "Liten & Stor" på förmiddagen, men det blev inställt pga sjukdom, så istället tog vi en mysig slapparmorgon innan vi åkte in till stan. Jag beställde arbetskläder från Fronta, för imorgon är sista dagen.. 2 koftor fick det bli :)Sen köpte Jonas nån kontaktgrej till datorn. Vi for till mormor och hälsade på ett tag och nu är vi på väg hemåt igen. Kvantum hann vi också med! Skönt att fylla på med mat så man har!


Mina troll ♡

Ersättning

Idag har vi haft en jättemysig kväll med Jenny, Einar & William. Vi åt raclette och sen såg vi Luleå Hockeys match på TV. Jenny hade just fått igen sin c-uppsats (hon läser till sjuksköterska) så vi firade det lite, skulle man kunna säga ;)


I samband med att jag nu försöker sluta nattamma så har vi tänkt att det vore smidigt om lillan kunde ta flaska med ersättning/välling på kvällen (och vid eventuella uppvak) så hon stoppar bättre, och kan få av pappa ibland.
Jenny & Einar ger William välling/ersättning på flaska, så Jenny tipsade mig lite (evigt tacksam). Vi provade att ge ersättningen före gröten, medan hon fortfarande var hungrig. Jenny försökte ge - för Inez ville bara amma hos mig. Men Inez gillade det inte riktigt trots att hon drack mer än hon gjort sammanlagt hittills i sitt liv. Då testade Jonas ge, och då gick det hur lätt som helst. Förut har det inte gått, men idag testade vi en annan nappflaska med en annan form på nappen, kanske var det det. Hon drack en laddning till till och med!
Sen fick Inez gröt innan jag försökte natta henne. Till en början så la jag ikull henne varje gång hon ställde sig upp. Hon blir rätt arg när man lägger henne ner, så jag lät henne halvligga lutad mot täcket i en hög och så fick hon ytterligare ersättning - och tro det eller ej - hon ropade efter flaskan och ville ha den. Kan det vara vändningen..?

Jag gav henne ersättningen i hennes säng och sen läste jag i en bok, tyst för mig själv, och struntade i om hon stod/satt/låg/pillade. Efter ca 5 minuter sov lillan.

Håll alla tummar och tår för oss, tack :) Så mätt som hon borde vara nu så sover hon förhoppningsvis hela natten i ett svep. Särskilt som natten innan var så skrikig...

Tack Jenny (och Jonas) för pepp och stöd! Och tack för ikväll <3

William & Inez

Häu (det betyder "hallå")
Nu ska jag bejätta om idag.. Näj ja vaknade så kom Einaj och William hit. William åt på alla mina leksakej och pjatade bebisspjåk, men jag gillaj honom stajkt! Jag fick tillåme en puss! ♥
Jag gav han nå sakej men han kastade baja bott dåm. Men han gillade min gåstol, den vaj god! Och bja.

 
 
 
 
Jennifer Lidmans foto.
 
Näj jag skulle sova så gick mamma å pappa ut tillsammans med Einaj och William. Ja sov jättesjönt, men ja bestämde mä föj å jäklas me mamma å pappa, så dijekt de ställde mej på balkongen näj vi kåm hem så skjek jag! Haha! Då fick ja komma in. Schönt!

Nu ska ja sova, puss å hej. Tjoj jag ska jäklas lite till.. Kansje gnälla liiiiiiite..
Upp