Häbbä häbbä

Idag har vi haft besök hela dagen. Sånt älskar jag! ♡ Förmiddagen startade med besök av Linda-Marie och hennes 2 små troll - Valter och Judith. Judith är nu 8 månader, medan Valter är närmare 3 år. Så fort jag säger till Inez att Valter och Judith ska komma så säger Inez "häbbä häbbä" för så säger/sa nämligen lilla J en gång när de var här. :)


Inez och Valter leker numer jättefint med varandra! De leker tillsammans - inte bara bredvid varandra. De kan till och med (ibland) dela med sig av leksakerna till varandra.

Kraaam!
Häbbä häbbä
Valter kom med paket när Inez hade kalas :)
Sötpropparna för 2 månader sedan.

När Inez la sig för att vila så rullade barnen och Linda-Marie hemåt. Jag och Jonas passade på att stöka undan, och Jonas meddelade sin chef att han tänkt vara pappaledig kring jul och nyår. Egentligen skulle han ha meddelat 2 månader i förväg, men chefen trodde att det skulle gå att lösa!


Kring middagstid dök pappa upp med lite saker han rensat ut hemma. Däribland en kasse med Lego till Inez stora förtjusning!! Sen kom Julia S hit på middag och lite bebisgos. Sen svängde Alle förbi på en kaffetår. Däremellan hann även Janne (han vi köpt huset av) hit för att visa hur man startar pellets på pannan, istället för elen.

Såja, det var vår dag - nu blir det godnatt!! ♡

Upp