Klumpen

I helgen som varit så har jag och barnen sovit över hos mamma & Henry (lördag till söndag) då Jonas ändå skulle jobba natt och sen sova. Dessutom var det dans i Lillpite på söndagen, så då var vi nära till! På söndag afton kom Jonas också dit, och så sov vi över alla 4.
 
Annars då...? Jo, Olle växer så det knakar. Han väger nu stadiga 5,5kg dagen efter han blev 1 månad. Han växer på längden också, tro't eller ej. Han har börjat få problem med magen och har i princip slutat att prutta. Vi får använda pysventil ofta, men annars är han så nöjd ☺
 
Inez då, jo, hon lär sig nya ord varje dag! Ofta låter det inte riktigt som när andra säger det, men hon försöker, hon härmar, hon minns och mest av allt så snappar hon upp sånt som man inte trodde hon hört (dock ingen svordom än så länge). Hon har idag börjat vara intresserad av färger. Hon pekar på en sak som är röd, och sen på en annan sak som också är röd. Hon kan inte säga färgerna än, och vet inte vad som är rött om jag ber henne peka på en röd sak, men hon ser i alla fall vilka saker som är samma färg.
Hennes favvogrejer att göra är - Playdohdeg, rita (egentligen bara plocka med kritorna), bläddra i böcker, dansa/göra rörelser till barnsånger, säga "näää, mamma, nä!" och säga "Titti, mm!" som om hon ger sig själv tillstånd till att göra saker. Sötpropp!
 
Såja, det får räcka så, nu ska jag sova medan alla andra också gör det :) Hörs! :)
Upp