Fläng och far

I onsdags var jag och barnen på föräldraträff på BVC. Vi träffade en massa mammor (och 1 pappa) och pratade lite kring hur det känns att ha fått barn. En del hade sitt första barn medan vi var ganska många som fått sitt andra barn. Det var jättetrevligt, och den planerade timmen tog fort slut.

Sen åkte vi på mitt jobb där det var gruppträtt (typ arbetsplatsträff). Kul att träffa alla kollegor igen, men jag längtar inte alls tillbaka (än i alla fall) utan njuter av mammaledigheten!
Olle fick en liten present av kollegorna, och det bjöds på sallad till lunch.

När det var dags för Inez att vila så åkte vi därifrån. Vi for till mamma och Henry i några timmar.


Igår skulle Inez till tandläkaren på morgonen, men de ringde och sa att tandhygienisten var sjuk, så det blev flyttat till i december.
Vi åkte till Linda-Marie och lekte med Valter och Judith heöa förmiddagen. Camilla och hennes barn kom också dit en sväng. Det var som en förskola - FULLT ös! ♡

Efter middagen så kom Alle hit på kaffe, och sen mamma en kortis när hon ändå var på väg hem från stan.
Jag har köpt bröstpump på facebook och ska se om jag lyckas pumpa ur bröstmjölk, och dels frysa in, men även skänka till neonatalavdelningen i Sunderbyn där de tydligen har brist. Har man mycket så kan man ju dela med sig. :)

Upp