Värme

I vårt hus är det en kombipanna med el/pellets. Nu har vi (till sist) beställt hem pellets från Piteå Transport igår, och fick det levererat redan idag! Wow! Jonas har redan hunnit tömma en pall och kasta ner i källaren och in i pannrummet. 832kg pellets. Bara 2 pallar kvar då.. ;)Så nu är det bara att starta pelletspannan och se hur mycket billigare det blir!


Igår var vi hemma och pysslade på litegrann. Idag däremot har jag hunnit vara iväg en sväng till stan. Jag köpte en skötbädd och en sängmobil av en tjej på Facebook. Sen hann jag posta ett brev, returnera ett paket från BonPrix och hämta ut ett FitLine-paket. Jag känner mig lika rik varje gång - även fast detta var Jonas paket, haha!

Gott för kropp och själ!

Ikväll ska jag och Olle på Yogahuset och träffa FitLine-teamet på en peppande träff! Det blir Olles första FitLine-träff :) Vi får hoppas att han är nöjd. Senaste 3 kvällarna har han i princip suttit fast vid brösten hela kvällarna. Som tur är finns ett ljudisolerat rum vägg i vägg om han blir skrikig.

Alltså detta 😍 Hjärtat smälter när hon är go med lillebror. ♡
Grabben som börjat vara vaken lite mer.

Nu ska jag ta en powernap medan Inez sover! Vi hörs :)

Upp