Sömntuta?

Igår hade vi besök av Alle & Kimberly på fm, sen sov jag och Olle på soffan medan Inez sov i vagnen. Jonas åkte nämligen på Piteå Hockey med farfar Peter :)

På aftonen kom pappa & Agneta förbi och snusade på lilleman.

Idag har vi varit iväg till PÄS för PKU-prov på Olle. Provet gick jättebra trots skrik. Inez blev ledsen när Olle skrek, men i övrigt var det nog lite spännande att vara hos doktorn.
Vi ska tillbaka på fredag för läkaren tyckte att hans huvud hade vuxit lite väl mycket i omkrets på 3 dagar. 1,5cm större nu än när han föddes, så de vill dubbelkolla på fredag så att det inte fortsätter att växa så fort.
Läkaren sa även att det kan bero på att eftersom han har rätt stort huvud så kan det vara att skallbenen låg lite omlott när han föddes och att det nu rättat till sig (helt normalt) och i så fall borde inte måttet ändrats så mycket till på fredag.

Efter läkaren åkte vi på Willys och shoppade lite. När Inez satt i kundvagnen så bad hon om att få hålla i Olle - så jäkla gullat! ♡

Vi köpte också ett väggfäste till TVn (som Jonas nu satt upp) och det blev topp!

På eftermiddagen kom Julia traskandes hit (hon har lov), sen kom min mormor hit för att träffa Olle för första gången. Sen kom Kimberly, innan slutligen Alle, Henry och mamma också kom hit. De tre sistnämnda kom med snickerigrejorna som finns kvar från min morfar som ska vara i vårat snickeri. Sist kom farmor Åsa och vi hade en mysig fikastund med massa släkt ♡
Jag bjuder på lite bilder:


Morgonmys första morgonen som en familj på 4.
Morfars första träff med Olle.
Sovande skönhet ♡
Mys i soffan!
Ny pyjamas invigs.
På väg till lasarettet.
Gammelmormor snusar bebis ♡
Upp