2018-01-27

I lördags döptes Olle.
OLLE Per Rickard ÖLUND ♡

Vi höll till i Hortlax kyrka, och sen bjöd vi på fika på Malmgården. Nästan hela släkterna våra var med och det blev en så fin dag!


Idag har vi tagit det rätt så lugnt. Jag och Olle har varit på ett teambuilding-möte. Jonas och Inez har varit på PiteHockey's match.

Idag har Inez för första gången sagt "Titti äkkaj pappa" helt spontant, utan att bli ombedd att säga det. SÅ sött! ♡

Nu ska jag hoppa i säng. Hoppas Olle laddar med mycket sömn, för imorgon är det dags för hans första vaccin. Jag är mest nyfiken/nervös på hur Inez kommer att reagera. Hon har nämligen själv utsett sig till hans beskyddare. :)

Godnatt!

Vårkänslor

Tjabba! Idag tog jag en prommis, med barnen i vagnen, och det var så härligt. Fruktansvärt jobbigt (hejhej otränade kropp) men så härligt ändå (hejhej vårkänslorna). Det var (är ännu) +2° och knappt någon blåst. Jag gick till skolan här i byn och det är mer backar än man tror.

Bilden tog jag igår, då jag också var på promenad.
På förmiddagen har jag och Inez bakat lite kakor till Jonas kalas i helgen. Han fyller 23 år imorgon. Känns så konstigt. Han var inte ens 18 när vi träffades. Haha!

Annars då.. Jå, både jag och Jonas har börjat längta något så enormt till sommaren. Känns som att det kommer bli bästa sommaren någonsin - av flera anledningar:
  • Jonas ska ha sin livs första semester. 
  • Jag är fortfarande mammaledig. 
  • Vi har en hel GÅRD att leka på.
  • Vi kan grilla vars vi vill på gården utan att någon granne kan komma och klaga (som i lägenheten).
  • Vi har TVÅ barn att leka med på gården.
Can't wait!

Vi hann ju knappt se huset innan det blev vinter känns det som. Eller, okej, typ 2 månader. Men det var verkligen ingen sommarvärme, och all tid fylldes av en massa pyssel i huset för att komma i ordning innan Olle skulle födas. Tänk att vi inte visste att det var Olle?! Vi visste ju inte ens att det var en pöjk.

Nu är han det mest självklara 💙
Nackträning för vår lille grabb. Hans styrka är inte nog för hans "hereditärt stora huvud" som läkaren sa.

Upp