Håll hårt

Igår på öppendansen fick Olle mysa (och dansa) med Sanna. Under en dans när de snurrade så höll Olle fast sig, hårt.

Idag har jag och Olle varit i kyrkan. Det var familjegudstjänst och där delades "dopdroppen" ut till de barn som blivit döpta det senaste halvåret.

Hortlax kyrka

Lillfisen 😍

Tillbaka..?

Hello!
Här skriver jag inte så regelbundet längre. Tiden blir lite mer tajt när vi har två gryn, så bloggen har helt enkelt åkt ner på priolistan.
Hundvakt nummer 1, och solmys.
Tiden går i varje fall ganska fort. Jag har börjat få lite vårkänslor nu när solen visar sig rätt ofta. Det droppar från taket och inglasningen börjar vara brukbar.

Inez lär sig fleeeera nya ord varje dag, och Olle är nyfiken, stark i mage & nacke, och glad!

Småtroll!

Att jobba HELT frivilligt

Jag har aldrig vantrivts på mitt jobb som undersköterska. Jag har mestadels gillat det, och delvis gjort det för att jag "måste". Men nu när jag är mammaledig så har jag tagit tag i detta dilemma och valt att börja jobba med FitLine och jag ÄLSKAR det! Det är SÅ utmanande, knäcker min comfortzone, men SÅ givande också!
 
 
Att helt frivilligt gå upp på övervåningen och sätta mig och jobba är en helt fantastisk känsla. Det enda knepet är att få till pusslet med man och barn, för det är ju kul om vi hinner träffas någon gång (jag och Jonas) och inte ständigt befinna oss på två olika våningsplan, hehe... ♥
Upp